Victòria contra els elements i cap a la recta final

Jàbac: Pedro, Carlos, Dan, Pallas, Karim, Olmo, Navarrete (Serna, 43’), Joel (Ezomo, 81’), Max (Ferry, 58’), Álvaro (Vela, 68’) i Juanan

Damm: Vito, Diego, Joel, Arnau, Kilian, Inés, Alfred (Zarate, 60’), Edu (Marc, 88’), Max (Pol, 86’), Lledó i Doncel (Lucas, 81’)

Gols: 0 – 1 Max (59’)

Targetes grogues: Carlos (17’), Karim (18’ i 37’), Olmo (49’), Edu (58’), Juanan (74’), Joel (88’) i Max (88’)

Conjunt arbitral: Gonzales Moreno, Alarcón Millán i Pérez García

El Juvenil A ha aconseguit els tres punts de la victòria en un partit obert fins l’últim minut. El Jàbac ha plantat cara malgrat haver-se quedat en inferioritat numèrica abans del descans en un partit accidentat.

El conjunt cerveser s’ha trobat amb un rival dur. Desesperat per sumar punts, el cuer de la categoria ha pogut mantenir la porteria a zero en un primer temps sense ocasions clares de gol per part de cap dels dos equips. Poc abans del descans, al minut 37, el jugador local Karim ha estat expulsat per haver simulat una falta a l’interior de l’àrea rival. El Juvenil A ha aprofitat l’avinentesa per dominar el joc, tot i que el gol seguia sense arribar.

A la segona part, la pluja ha fet acte de presència. Els cervesers han començat a intimidar la porteria del Jàbac a base de bones combinacions i d’un major control del partit, fins que ha arribat el premi del gol. Al minut 59, aprofitant una bona centrada des de la banda, el ‘9’ del Juvenil A ha rematat de cap per fer el 0 – 1. L’equip de Parralo ha anat a més, dominant la pilota,  fins que la tempesta de calamarsa ha obligat a suspendre temporalment el partit.

Un cop reprès el partit, el Juvenil A ha seguit disposant d’ocasions de gol. L’embranzida del Jàbac, però, que no s’ha rendit malgrat la inferioritat numèrica, ha beneficiat l’equip local amb un penal a favor xiulat per l’àrbitre. A pocs minuts pel final, el partit prenia un gir inesperat. L’ensurt ha quedat en no res quan el xutador, Olmo, ha enviat la pilota per sobre del travesser. Als cervesers els ha tocat patir fins l’últim minut, amb un marcador favorable però molt ajustat. A escassos segons pel final, Vito ha impedit l’empat aturant un xut de falta directa que buscava l’escaire de la porteria.

Una setmana més, l’equip de Parralo no falla i s’endú els tres punts cap a casa. A quatre partits per acabar la competició, el primer equip cerveser segueix fent història.