GIRONA 3 - 1 JUVENIL A

El Juvenil A, superat per un Girona molt intens

Girona: Alberto, Guillem, Castelló, Cunill, Damià, Pol, Navarro (Rodrigo, 61'), Torres (Eloi, 81'), Llorenç (Manuel, 68'), Caballero, Caetano (Soler, 68')

Damm: Àlex, César, Castanyer (Recort, 76'), Lois (Salva, 46'), Baró, Sergi (Pilar, 46'), Acedo, Sebbeh, Eloi, Caballé, Nolla

Gols: Llorenç (1 - 0, 11'), Castelló (2 - 0, 30'), Llorenç (3 - 0, 38'), Eloi (3 - 1, 56')

Targetes: Caetano (24'), Navarro (60'), Castelló (71'), Alberto (89'), Sebbeh (53' i 81')

Conjunt arbitral: Medié Jiménez, Morales Donate, Ramos Murcia

Girona. David M. Guarné, Departament de premsa

Els de Roger s'han vist superats avui per un Girona que ha fet la feina a la primera part. Els cervesers no han aconseguit remuntar el resultat advers de 3 - 0 al descans i un solitari gol d'Eloi a la segona ha estat insuficient per sumar punts fora de casa.

El Girona ha executat una gran primera part en què ha estat superior als cervesers i ha portat la iniciativa ofensiva. Després d'uns minuts igualats, el Juvenil A ha començat a acusar l'avançada pressió gironina i el seu encert en l'anticipació i al tall, que ha forçat molts errors cervesers en la sortida de pilota. En el minut 11 els locals han aconseguit avançar-se amb una bona combinació entre línies que ha culminat Llorenç amb un potent xut al pal dret de la porteria d'Àlex, que avui ha evitat un marcador més contundent. El segon ha arribat a pilota aturada, en un córner rematat per Castelló en el 30, i Llorenç ha tancat el marcador local rematant a boca de canó una centrada en el 38.

A la segona part, Roger ha mogut la banqueta i els cervesers han estat més encertats fins a aconseguir posar-se dins del partit. Castanyer ha tingut una clara ocasió quan, forçat entre els defensors rivals, ha provat una remata d'esperó que ha desviat el porter. Finalment, en el 56, Eloi ha guanyat la posició entre línies per clavar-se davant del porter i, després de superar-lo, fer el definitiu 3 - 1. Els de Roger han buscat la remuntada amb insistència, però l'encert defensiu dels gironins ha evitat que el Juvenil A capgirés el marcador. A deu minuts pel final, l'expulsió de Sebbeh per doble amonestació ha posat fi a les possibilitats dels cervesers i els punts en joc s'han quedat a Girona.

Dissabte el Juvenil A s'enfrontarà al Mallorca al Feliu i Codina en la quarta jornada de la Divisió d'Honor.