FEMENÍ 4-0 LEVANTE

Ignasi Cardó, cap de premsa

Les noies de la Damm han aconseguit una nova victòria, superant aquest cop el Levante Las Planas per 4-0. Les cerveseres s'han avançat ben d'hora, al minut 6, amb un gol de Codi. Tot i l'avantatge en el marcador, el conjunt entrenat per Juli Garcia no ha acabat de sentir-se còmode al camp i s'ha queixat de l'actuació arbitral, que ha frenat sistemàticament les accions atacants assenyalant fores de joc.

A la represa, les vermelles han estat més lúcides en la creació de joc i Clara ha marcat el segon per consolidar el marcador. Minuts més tard, dos gols seguits de Paula Rosales han acabat de sentenciar el matx.

Les noies de Juli sumen tants partits com victòries (8) i són segones classificades amb un partit menys.