RCD Espanyol: Juanvi, Marc, Dani (Rami, 85’), Lluís, Casta, Alessandro, Kilian (Rubén, 63’), Gori, Padilla, Julen (Julián, 67’), Enric (Óscar, 73’).

CF Damm: Álex, Flavio, Morell, Bordas, Joel, Ramon, Esteban (Granero, 53’), Molina, Luis (Bergé, 53’), Karim (Martín, 70’), Jose Enrique (Naranjo, 66’).

Gols: 1-0 Enric (13’), 2-0 Julen (31’), 2-1 Ramon (75’).

Targetes: Ramon (52’).

Àrbitre: Fernández Pérez.

Partit corresponent a la jornada 4 de la Lliga Nacional Juvenil disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Sant Adrià de Besòs. Ignasi Cardó, cap de premsa

Quatre partits han hagut de passar perquè el Juvenil A es deixi els primers punts de la temporada. Els cervesers no han pogut superar l’Espanyol en un partit igualat que ha tingut una part per cada equip, i que ha finalitzat amb 2-1 pels pericos.

Els locals han saltat a la gespa de la Dani Jarque amb més decisió que els cervesers i han colpejat primer al minut 13, amb una acció després d’un llançament de córner que Enric ha aprofitat per convertir en gol.

El conjunt vermell s’ha fet amb el control de la pilota però li ha mancat idees i fluïdesa en la fase ofensiva. Jose Enrique ha tingut la més clara dels visitants en tot el primer temps, amb un cop de cap a centrada de Flavio que ha marxat desviat.

Estaven encallats els visitants i els blanc-i-blaus no han vacil·lat i han fet pujar el segon al marcador. Un bon gol de Julen, que ha culminat una jugada col·lectiva amb un xut impossible per l’estirada d’Álex.

La reacció vermella s’esperava i ha arribat a la segona part. Martín Posse ha sacsejat l’equip amb l’entrada de Bergé i Granero i els visitants han trobat molts espais per les dues bandes, arribant en profunditat i acabant les jugades a línia de fons, posant a prova la defensa rival contínuament.

Ho han provat de totes les maneres els cervesers, amb conduccions i finalitzant dins l’àrea, amb xuts llunyans i, inclús amb jugades d’estratègia, però l’encert no ha estat de cara avui i els jugadors de la Damm no acabaven de reflectir el monopoli de la gespa al marcador. El temps s’esgotava i era necessària una solució eficaç per creure en la remuntada.

Al minut 75, Ramon ha executat un llançament de falta magistral per retallar distàncies i fer creure els vermells, que tenien l’empat a tocar amb la inèrcia de tot el joc desplegat al segon temps.

Els de Martín Posse hi han anat amb tot, aculant l’Espanyol i generant situacions per dins, per fora, i a pilota aturada, però el segon gol no ha volgut entrar. Els centrals Bordas i Morell han tingut dues rematades de cap a la sortida d’un córner: una ha sortit massa fluixa, l’altra no ha anat entre els tres pals.

A l’última acció del matx, el conjunt de l’estrella ha tingut potser la més clara de totes a partir d’una internada de Flavio per banda dreta, que el mateix Flavio ha acabat rematant davant del porter, i el refús ha caigut a Bordas, que tampoc ha estat de sort!

El Juvenil A perd els primers punts del curs, però acaba el partit amb bones sensacions després d’haver competit i signat una gran segona part. La setmana que ve, rebrà la visita del Palamós a casa.