Back to top

ELS TREBALLADORS DEL CF DAMM CELEBREN EL SOPAR DE NADAL

Els assistents van començar la nit amb una cervesa fresca de benvinguda a la sala de brassatge com a preludi del gran sopar, acollit a la sala de màquines. El menjar va consistir en un àpat típic alsacià que es remunta als orígens de la família Damm, i que va fer les delícies dels treballadors del Club. Salsitxes de Frankfurt, salsitxes de bratwurst, xucrut, amanida de patata, puré de patata, bull blanc, bull negre, i diferents varietats de mostassa van ser alguns dels ingredients del sopar. Tot plegat, acompanyat d’una bona cervesa!

L’acte va comptar amb la presència del conseller de Damm, patró de la Fundació Damm i vicepresident del Club, Ramon Armadàs, i del director esportiu i entrenador del Juvenil A, Roger Garcia. El President Ramon Agenjo va donar la benvinguda als membres dels equips tècnics del Club i els va felicitar les festes, i va remarcar la importància de seguir treballant cada dia amb el màxim esforç i sacrifici, fidels als valors de l’entitat.

Bones festes i bona entrada d’any!