EL JUVENIL A, PREPARAT I MENTALITZAT PER COMPETIR

Dissabte, els homes de Parralo es van traslladar a la Ciutat Esportiva del València CF per jugar un triangular amb el València CF i l'Huracán, equip local. En el primer partit, contra l'Huracán, els cervesers es van trobar amb un equip molt directe, que intentava travessar línies amb passades verticals i conduccions llargues cap a la porteria. El Juvenil A, però, va aprofitar la defensa avançada dels rivals per trobar espais a l'esquena dels centrals. Marc i Moha van intentar sorprendre el porter rival durant els primer minuts, però les rematades van sortir fora. Durant tot el partit les ocasions van ser pels cervesers, que trobaven amb facilitat la profunditat dels extrems. Tot i això, la curta durada del partit no va permetre que es desfés el marcador de 0 - 0.

El segon partit, contra el València, si que es va resoldre per la diferència de gols. El València es va apoderar de la possessió en un principi, però els de Parralo van estar prou seriosos perquè els valencians no poguessin xutar a porta amb perill. El Juvenil A, de fet, va gaudir d'ocasions més clares fins que una ràpida jugada de contraatac iniciada per Jorge va deixar sol Moha per fer l'u contra u al porter, que el va fer caure provocant el penal. El mateix Moha va ser l'encarregat de transformar-lo, posant el 0 - 1 al marcador. El segon gol cerveser també va arribar en una jugada de contraatac, aquest cop culminada per Cano, que va superar el porter amb un xut ras. Els de Parralo encara van gaudir d'oportunitats per fer un tercer gol, però els valencians van escurçar distàncies als darrers minuts deixant el marcador en un definitiu 1 - 2.

Després d'un agost ple de partits amistosos i de moltes proves sobre el terreny de joc, el Juvenil A ha demostrat que disposa d'un equip sòlid i nombrós per enfrontar amb moltes garanties i bones sensacions una temporada molt difícil.