EL JUVENIL A, FINALISTA AL 49È TORNEIG JUVENIL D'ARENYS DE MUNT

Els cervesers van disputar la final del torneig que es va celebrar ahir a Arenys de Munt contra l'Espanyol, després d'haver guanyat per 4 - 0 el Cornellà amb gols de Cano, Kilian, Moha i Fabra. L'espanyol, que va dominar la primera part, va exhibir un molt bon joc, tot i que la pressió cervesera va fer que jugués molt de temps en camp propi. De fet, malgrat el domini a la primera part, els gols pericos van arribar a pilota aturada durant els primers minuts de partit. El primer, amb una remata de cap a la sortida d'un córner; el segon, una caiguda a l'interior de l'àrea que l'àrbitre va interpretar com a penal i que els blanc-i-blaus van transformar. El marcador ja no es mouria en tot el partit.

Els cervesers, que no havien gaudit pràcticament d'oportunitats de gol i que havien patit per mantenir la possessió de la pilota, van fer un pas endavant en la segona part. Decidits a buscar la remuntada, van mostrar una gran intensitat i van prendre el control del joc. Van aconseguir generar perill a la porteria perica, especialment a través del joc exterior, però es van trobar amb un porter molt encertat. Tot i la millora en el joc, els de Parralo no van aconseguir moure el marcador i van aconseguir la segona plaça del torneig.