EL FEMENÍ JUVENIL-CADET, SEMIFINALISTA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA FEMENÍ

Les cerveseres van caure derrotades ahir contra l'Espanyol per 2 - 0 a la semifinal del Campionat de Catalunya Femení que es va celebrar al Camp Municipal Can Rosés de Rubí.

Tot i que les d'Astrain van disposar d'ocasions per escurçar la distància en el marcador, l'Espanyol va marcar a la primera part i va dominar el joc ofensiu. Les blanc-i-blaves es van avançar gràcies a un gol de Laura Marcet en una jugada de córner. Fins al darrer quart de partit les cerveseres van mantenir les opcions, però un gol de Geraldin Borrero des de la frontal de l'àrea va sentenciar l'eliminatòria en un Campionat que ha acabat guanyant, avui, el Barça.

El Juvenil-Cadet Femení de la Damm, fundat fa només dues temporades, es consolida com un dels quatre millors equips del territori, un èxit remarcable tenint en compte que es tracta de la seva primera temporada a primera divisió, després d'ascendir de categoria en la temporada del seu debut.