Back to top

EL CF DAMM PRESENTA OFICIALMENT LA TEMPORADA 2018/19

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm, seu de la Fundació Damm, va rebre els integrants del CF Damm en l’acte protocol·lari que marca l’inici del curs futbolístic 2018/19. El Club va preparar diverses activitats per amenitzar la jornada, mentre el president Ramon Agenjo enraonava amb tots els membres de l’entitat. El president d’Honor, Josep Barcons, tampoc va fallar a la cita.

 El pati de l’Antiga Fàbrica va ser el punt de partida de la vetllada, que va començar amb l’estómac ple gràcies als "food-trucks" que envoltaven la zona de la xemeneia. Des dels més grans fins als més menuts van poder degustar les diferents especialitats culinàries de les parades: hamburgueses ecològiques, salsitxes de Frankfurt prèmium, burritos mexicans i creps. Tot acompanyat amb productes de la casa com l’aigua Veri, Cacaolat, gelats Rodilla i una bona cervesa de barril pels adults.

 Després del berenar, els equips es van repartir per les diferents zones del recinte. Mentre uns practicaven el seu millor somriure per posar per les fotos oficials (de grup i individual), d’altres assistien embadalits a l’espectacle del mag Jordi Caps, i els darrers realitzaven un petit examen tipus test sobre el coneixement del futbol i de la història del Club, amb premi d’un dia a PortAventura per l’equip vencedor.

Un cop finalitzades les activitats, els familiars dels jugadors van ser convidats a unir-se a la festa per compartir la inauguració simbòlica de la temporada amb tots els membres del Club. El president Agenjo va recordar als presents la importància i el llegat històric de l’escut que llueixen al pit i va augurar una molt bona temporada per a tots els equips.