Back to top

EL CF DAMM ACOMIADA LA TEMPORADA 2016/2017

Com és tradicional, el CF Damm va celebrar dimecres el sopar de cloenda de la temporada 2016/2017, que ha deixat bons èxits al Club. La principal novetat d'aquest any és que l'acte va tenir lloc a l'Antiga Fàbrica Damm, seu de la Fundació i entorn privilegiat, alhora que idoni, per celebrar com una gran família el projecte esportiu tan únic que és el club de futbol.

Toni Velilla va donar el tret de sortida narrant l'experiència del Benjamí al torneig Cidade de Vilagarcía, en què el CF Damm es va proclamar campió, i enguany es va homenatjar el llegendari Juvenil A que fa cinquanta anys va disputar la final de la Copa del Rei Juvenil al Santiago Bernabéu. Els ex-cervesers van poder recordar alguns dels moments d'aquella competició i van simbolitzar un dels grans valors d'aquesta gran família: que mai s'oblida dels seus.

David Escudé, Comissionat d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, i Gerard Figueres, Secretari General de l'Esport, van lloar el paper de la Fundació Damm en l'àmbit del futbol formatiu i van remarcar la seva transcendental contribució a la ciutat de Barcelona. El President del Club, Ramon Agenjo, va agrair a tots els jugadors i jugadores la seva competitivitat i comportament als terrenys de joc, així com l'assistència a l'acte d'autoritats com el President d'Honor del CF Damm, Josep Barcons; del Comissionat d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, David Escudé; del Secretari General d’Esports de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras; del Seleccionador Català, Sergio González; i de l’ex cerveser i actual jugador del RCD Espanyol, David López, entre d'altres.

L'acte va concloure amb l'entrega de la samarreta i del rellotge commemoratiu a cadascun dels jugadors i jugadores que abandonen el Club al final de la seva etapa formativa, un obsequi exclusiu de què només poden presumir els qui acaben la seva trajectòria al futbol base vestint la samarreta vermella.

El CF Damm tanca així la temporada 2016/2017, en què cal destacar l'excel·lent paper del Juvenil C, subcampió de Catalunya i campió de la lliga preferent, i la incorporació al Juvenil A de Roger Garcia i del seu equip inaugurant una nova etapa que, de moment, ja ha regalat grans moments de futbol.

Podeu veure un resum de l'acte aquí.

Podeu veure la galeria de fotografies aquí.