DOBLET DE VICTÒRIES EN UN ALTRE CAP DE SETMANA DE PREPARACIÓ

Dissabte, els cervesers es van enfrontar al Club Atlético Roda de Berà. Amb espectadors il·lustres com el periodista Luís del Olmo, el President del Club, Ramon Agenjo i el President d'Honor, Josep Barcons, els cervesers van dominar un partit molt travat durant la primera part. El primer temps va oferir escasses ocasions de gol, la majoria d'elles a pilota aturada, fins que Sergio Moreno va empènyer amb el pit la pilota a la xarxa després que rebotés en un defensa provinent d'una centrada d'Enri per la banda esquerra. Abans del descans, els de Parralo van aconseguir trencar les línies del Roda de Berà amb assiduïtat, especialment a través del joc exterior, però el marcador no es va moure més enllà del 0 - 1.

A la segona part, els rodencs van procurar tallar el joc cerveser amb contundència. No va ser fins a la darrera mitja hora de partit, després que Parralo canviés tots els jugadors sobre el terreny de joc, que els cervesers van imprimir un ritme frenètic i van disposar de diverses ocasions de gol. Cano va disposar de diverses oportunitats per ampliar la diferència al marcador i Kilian va estar a punt de marcar de vaselina, fins que Moha va fer el segon gol cerveser rematant de cap una centrada de Lledó. Jorge hauria pogut fer el tercer als darrers minuts, amb una pilota que va picar al travesser. El partit, però, ja estava sentenciat i els rodencs ja no van aconseguir posar la por al cos de la defensa cervesera. Amb el 0 - 2, els de Parralo es van apoderar del XIV Trofeu Lluís Marco.

Els de Parralo es van enfrontar diumenge al Club Atlético Mercantil en un altre amistós de preparació. El Juvenil A va iniciar el partit amb un molt bon ritme, dominant la possessió de la pilota i combinant entre línies. El primer gol, però, va arribar en una jugada de contraatac definit amb precisió per Moha després d'una passada d'Ignasi. Durant la primera part els cervesers van gaudir de moltes ocasions, arribant a col·locar-se amb un marcador de 0 - 3. Cano va fer el segon i el tercer, en ràpides jugades a l'esquena de la defensa.

A la segona part el Mercantil va revifar i va escurçar distàncies gràcies a dues jugades de córner. Els cervesers van seguir gaudint d'ocasions, però el porter rival va estar encertat en diverses accions. Després d'alguns minuts en els quals l'equip no es va trobar del tot còmode sobre el terreny de joc, Enri va tancar el partit fent el gol de la sentència. Enfilant ja la recta final de la pretemporada, el Juvenil A competeix a un gran nivell i transmet bones sensacions de cara a la competició.