Back to top

DE LA GESPA AL 'GREEN'

En aquest tercer dia d''stage' a la Cerdanya, els jugadors i l'equip tècnic han pogut gaudir d'una jornada d'esbarjo al camp de golf Sant Marc, tot provant les seves habilitats amb els ferros.

Després d'una intensa sessió matinal d'entrenament i de preparació física, l'equip s'ha desplaçat al club de golf. Allà els jugadors han gaudit d'una classe magistral dels professors de golf Vicente Chaves i Pitu Torruella, que els han donat els secrets per poder executar un bon 'drive'. Altres membres destacats del Club, com Cristóbal Parralo o el President Ramon Agenjo, també han aprofitat per realitzar uns quants cops i gaudir de l'entorn privilegiat en el qual es troba l'equip.

Josep Maria Antolín, propietari del restaurant del club de golf Sant Marc, ha agraït a Josep Barcons, President d'Honor, i a Ramon Agenjo la seva presència durant aquests darrers anys al dinar que organitza a les seves instal·lacions en el marc de la  pretemporada que l'equip realitza a Puigcerdà. 

Després d'una jornada completa d'esport i d'activitat en grup, el primer equip del Club segueix preparant l'inici de la temporada pensant en arribar-hi al màxim nivell.