Damm: Juan, Salva, Castanyer, Baró, Llinares, Pujadas, Acedo (César, 60'), Sebbeh (Gaku, 68'), Recort (Eloi, 90'), Caballé, Nolla

Barça: Adri, Guillem, Mingueza (Eric, 89'), Santi, Guerrero, Tur, David, Monchu, Abel (Chumi, 78'), Alasana (Jang, 68'), Fati (Dani, 57')

Gols: Abel (0 - 1, 48'), Monchu (0 - 2, 64')

Targetes: Caballé (8'), Abel (29'), Monchu (75'), Llinares (86')

Àrbitre: García Rosel

David M. Guarné, Departament de premsa

Els de Roger han plantat cara a l'equip de Gabri, però els blaugranes s'han acabat imposant per zero gols a dos.

Els cervesers rebien ahir al campió de lliga i van fer un partit molt seriós per contenir el domini del rival. El Barça va protagonitzar, durant el primer quart d'hora de joc, un monòleg amb la pilota en què l'ocasió més clara va ser un xut de Tur que Juan va refusar amb una bona estirada. Els cervesers, però, li van prendre la mida als blaugranes i van començar a discutir-li la possessió, generant oportunitats de perill. Caballé va tenir la més clara enviant fora un xut ras que va sortir per poc.

A la segona part, tot i que els de Roger van continuar en la bona línia del final de la primera part, el Juvenil A va pagar cara una errada defensiva i Abel va fer el primer pel Barça. Monchu, cap a l'equador de la segona part, va fer el segon culminant un rapidíssim contraatac que els cervesers no van poder frenar. Els cervesers van tornar a perseguir el gol, i Castanyer va tenir una rematada de cap molt perillosa que va sortir desviada. Llinares, a pocs minuts pel final, va penetrar a l'àrea des de la línia de fons i la defensa va desviar la seva rematada, que buscava amb molta intenció el pal descobert de la porteria.

Finalment els cervesers no van poder donar la volta al resultat i el marcador es va tancar amb el 0 - 2 final.