El Cornellà s'imposa en un partit igualat

Cornellà: Ramon, Marwan (Canela, 79'), Ignasi, Vicente, Pau Mateo, Machuca, Cristian (Retuerto, 45'), Sosa, Kevin (Kilian, 69'), Angelet, Juanma (Kike, 66')

Damm: Álvaro, Flavio (Sofian, 72'), Carlos (Llivina, 79'), Grifell, Llinares (Arnau, 60'), Xavi, Gaku, Ferran, Patrice (Aleix, 63'), Ricard, Àlex

Gols: Kike (1 - 0, 50', 2 - 0, 90')

Targetes: Llinares (53'), Grifell (79'), Vicente (81'), Aleix (90'), Sosa (90')

Conjunt arbitral: Fernández Morillo, Bustos Jaime, Campoy Rodríguez

Els de Roger no han estat afortunats de cara a porteria i, tot i que han combatut fins al final, un contraatac del Cornellà en el temps afegit ha sentenciat el partit.

A la primera part, la batalla s'ha lliurat al mig del camp. Sense ocasions clares per part de cap dels dos equips fins a la recta final de la primera part, el duel ha estat una lluita travada pel control de la pilota. Patrice ha tingut la més clara pels cervesers, amb una rematada que ha refusat el porter, i el Cornellà hauria pogut avançar-se amb dues arribades clares.

A la segona part, el ritme del partit s'ha revolucionat. A l'arrencada, Patrice ha gaudit d'una clara ocasió des de la petita que ha acabat sortint per sobre del travesser, i en el 50 una jugada fins a la línia de fons del Cornellà ha acabat amb la rematada a la xarxa de Kevin posant l'1 - 0 en el marcador. Els cervesers han seguit buscant el gol i Arnau, en dues ocasions, i Àlex, s'han trobat amb l'encert del porter rival en oportunitats clares de gol. Álvaro, el porter cerveser, també ha estat providencial refusant dos xuts enverinats del Cornellà. Els locals han sentenciat amb un veloç contraatac després d'un intens setge dels cervesers que no han aconseguit materialitzar.

EL Juvenil A ha marxat avui sense premi de Cornellà tot i haver generat joc i ocasions suficients per empatar, i necessita puntuar després d'un inici molt exigent de competició.