CORNELLÀ 1 - JUVENIL A 4

Setze victòries i cap a la següent!

Cornellà: Arnau, Blai, Roger, Enric, Edgar, Jaume (Pulido, 73’), Corzo, Oscar (Yerai, 67’), Bartu (Palomar, 16’), Ruibal (Annas, 45’) i Miki
Damm: Vito, Diego, Joel, Arnau, Kilian, Inés, Alfred (Pol, 78’), Edu (Marc, 78’), Max, Lledó (Costa, 83’) i Doncel (Zarate, 80’)

Gols: 0 – 1 Lledó (41’), 0 – 2 Max (42’), 0 – 3 Kilian (48’), 0 – 4 Doncel (79’), 1 – 4 Palomar (88’)

Targetes grogues: Max (4’), Jaume (17’), Ruibal (22’), Edu (23’), Edgar (60’)

Conjunt arbitral: Ávalos Martos, De la Fuente Domingo, Salinas Ureña

Després d’un cap de setmana de repòs, els cervesers han acudit aquest diumenge al camp del Cornellà i han demostrat, una vegada més, que quan estan motivats i atents sobre el terreny de joc no hi ha cap conjunt que els pugui frenar. Un nou bany de gols ha donat el Juvenil A, que ja porta 53 punts a l’esquena. Gràcies a l'empat entre el Manacor i el Mallorca, la Damm amplia el seu avantatge vers aquest últim, que segueix mantenint la tercera posició de la taula.
A la primera part s’ha evidenciat qui porta la paella pel mànec. La Damm ha generat ocasions contra un rival a qui li ha costat arribar a la porteria visitant. Els últims minuts han estat d’allò més climàtics, gràcies a dos gols anotats en un minut de diferència. Lledó i Max han rematat dues esfèriques amb encert: un cop psicològic que ha condicionat la segona part.
A la represa, els aplaudiments de l’afició cervesera no han trigat en sonar. Kilian ha rebut una passada de Doncel i ha enviat la pilota des de la frontal per l’escaire de la porteria fent-la rebotar contra el pal abans de tocar la xarxa. El defensa Diego també ha generat perill en alguns moments del partit. En una ocasió, quasi marca amb un tir que ha obligat al porter local a estirar-se ben a dalt. El quart gol l’ha finalitzat amb tranquil•litat el davanter Doncel, posant fi a una sèrie de passades del conjunt cerveser. En una de les poques ocasions que ha tingut el rival, l’encert també ha imperat. Ha estat una jugada de córner en què una rematada amb el peu de Palomar ha estrenat el marcador local. Nova gran victòria de la Damm, que segueix imparable amb la mirada fixa cap a la Copa del Rei. Setze victòries i cap a la següent!