CAMPIONES DEL TORNEIG FEMENÍ DE FUTBOL 11 "VILA DE CENTELLES"

El Juvenil-Cadet Femení va disputar aquest dissabte el Torneig Vila de Centelles, en què també participaven el FC Barcelona, el RCD Espanyol, l'Atlètic Vilafranca, l'UE Centelles i el CF Igualada. Les de Juliana Garcia van vèncer en els dos partits de la fase de grups contra el Barça (0 - 1) i l'Igualada (2 - 0), i a l'Atlètic Vilafranca en la semifinal per 3 - 0.

A la final, les cerveseres es van veure superades per una primera part molt bona de l'Espanyol, que es va avançar per marxar 0 - 2 al descans. A la represa, però, les cerveseres van fer un pas endavant i, a cinc minuts pel final, un gol de xilena d'Irina i un de Cristina van forçar la tanda de penals. Des dels 11 metres les cerveseres no van fallar i es van imposar per 2 - 1, obtenint la victòria.

Les cerveseres, doncs, van comptar els partits disputats per victòries i encetaran la temporada oficial amb un molt bon balanç previ.