CADET-JUVENIL 4 - SANTA SUSANNA 1

Les cerveseres comencen la lliga amb molt bon peu!

Damm: Anna Sportiello, Nuria Lorenzo, Candela Arias, Ariadna Marzo, Natalia Gomez, Monica Mayorgas, Andrea Lopez, Marta Luis, Eva Moreno, Irene Fernandez, Alba Garcia, Mireia Lopez, Pili Suarez, Naiara Caballero, Nicole Rubio, Carla Huatay, Claudia Marcos i Georgina Campiz

Santa Susanna: Laura Martorell, Mariam Gaillardo, Ariadna Cerezuela, Marina Lopez, Victoria Gaillardo, Aida Ignacio, Uma Massó, Emma Martin, Laia Marzo, Joana Noeguers, Mara Ramirez

Gols: 1 – 0 Alba Garcia (27’), 1 – 1 Joana Nogueras (38’), 2 – 1 Naiara Caballero (62’), 3 – 1 Naiara Caballero (64’), 4 – 1 Alba Garcia (70’)

Targetes grogues: Aida Ignacio (45’), Nuria Lorenzo (56’)

Àrbitre: Edgar Boada Hidalgo

Aquest dissabte, la Damm ha tornat a fer història participant en l’inici de lliga de la categoria de cadet-juvenil i aconseguint la seva primera victòria femenina contra el Santa Susanna sobre la gespa del camp de la Teixonera.

Amb l’empenta de la pre-temporada encara present i un alt grau de motivació, les cerveseres no han minvat el ritme en cap moment i han estrenat el marcador en el segon terç de partit amb un gol en pròpia desafortunat pel conjunt rival, que ha tingut lloc en un moment de confusió dins la seva pròpia àrea. Aquest gol, no obstant, ha anat acompanyat de dues ocasions de perill molt bones –un xut col·locat de Marta Luis i un intent de barret de Naiara Caballero– que han estat a punt de convertir-se en gol.

A la represa, les d’Aida Garcia han seguit creant opcions fins que, en qüestió de minuts, s’han imposat davant del Santa Susanna amb dos gols. Naiara Caballero, jugadora recentment recuperada després d’un llarg període de lesió, ha fet el doblet amb dos xuts que la portera rival no ha pogut refusar. Finalment, Alba Garcia ha tancat la saga escrivint el quart i últim vers del partit amb un golàs de vaselina des de fora l’àrea. Amb bon sabor de boca ha acabat el primer partit de les femenines, que comencen la lliga amb molt bon peu!