BARCELONA 3 - JUVENIL A 1

Domini cerveser en el primer temps contra un rival dur de pelar

Barcelona: Suárez, Godswill, Rodri, Juanma, Quintillà, Ortega, Kaptoum, Enguene (Huertas, 74’), Adama (Moha,67'), Maxi i Munir (Ebwelle, 83')

Damm: Vito, Navarro (Diego, 50’), Mas, Víctor, Guille, Eric (Fortià, 60’), David, Mateo, Joel, Juan Pablo (Moisès, 71’), Jebari (Doncel, 51’)

Gols: 0 – 1 Jebari (9’), 1 – 1 Munir (25’), 2 – 1 Munir (57’), 3 – 1 Godswill (62’)

Targetes grogues: Guille (51’), Mateo (70’), Zacharie (62’)

Cos arbitral: Álex Fernández, Martí Huertas, Marc Molina

Sensacional primera part d’una Damm clarament superior! El Juvenil A s’ha enfrontat al líder de la taula a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, sota un cel ennuvolat i sobre una gespa natural a la qual no està acostumat a jugar. Els cervesers no es mouen de la quarta posició i mantenen l’empat en puntuació a tres bandes amb el Mallorca i el Badalona, que ocupen respectivament el tercer i cinquè lloc. Només queda un partit per disputar contra el Nàstic i l’eufòria dels blaugrana després de guanyar a la Damm deixa molt clar qui és el campió de lliga aquesta temporada. No obstant, el de dimecres ha estat un matx per demostrar el progrés del conjunt cerveser.

Pressionant molt ha començat la Damm. Jebari ha estrenat aviat el marcador després de recuperar una pilota aèria dins l’àrea local i enviar-la col·locada al fons de la xarxa. El Barcelona, que ha comptat amb alguns jugadors del Barça B, no ha tardat en reaccionar. Els de Jordi Vinyals han buscat profunditat en camp contrari i han empatat gràcies a un xut de falta des de l’àrea frontal. Munir, autor del gol, ha dirigit l’esfèrica pel lateral de la defensa i l’ha enviada ajustada al pal. En els últims minuts del primer temps, la Damm ha buscat el gol psicològic atacant per totes bandes, però ha arribat la mitja part amb l’empat i encara tot per decidir.

A la represa, el partit s’ha capgirat. La tècnica del Barça s’ha imposat i Munir ha fet el doblet rematant amb l’esquerre i des de la frontal una pilota refusada. El tercer gol blaugrana ha arribat gràcies a una acció sorprenent per part del capità. Godswill ha aprofitat un refús de la defensa visitant per executar un xut elevat que ha colat la pilota per l’escaire del segon pal.

Especial menció mereix Vito, porter suplent de la Damm, que ha realitzat un bon treball en el seu quart partit de lliga amb l’ajut de la defensa cervesera, evitant un resultat més distanciat. L’arquer ha deixat gravat dos refusos aeris dins la memòria de l’afició. Avenç cerveser i celebració blaugrana en el penúltim partit de lliga. Enhorabona pel Barça, que ja s’ha proclamat campió i viatjarà a Nyon (Suïssa) per jugar la UEFA Youth League.