mercantil

Taules en el darrer partit de lliga

MERCANTIL 2-2 JUVENIL A

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 34 de la Lliga Nacional Juvenil disputat al Municipal Arraona-Merinals i arbitrat per la col·legiada Sánchez Miguel.

El Juvenil A ha acabat la temporada regular amb un empat al difícil camp del Mercantil en un partit que s’ha complicat amb l’avantatge de 2-0 dels locals, però que els cervesers han igualat en el tram final.

El conjunt de l’estrella ha tingut problemes per dominar el joc a la primera part i no ha acabat de generar el perill amb el qual ha ofegat els rivals durant tota la temporada. No estaven del tot còmodes els de Martín Posse, i tampoc han tingut encert en les ocasions que han trenat, com un cop de cap d’Aitor a centrada de Granero, o una acció individual de Karim.

Els locals han avisat amb una rematada mig acrobàtica fruit d’un rebot que ha marxat fora per ben poc, i a l’altra àrea, Esteban ho tenia de cara per convertir una assistència d’Aitor, però no ha trobat porteria.

Els visitants no han marcat i no ho han desaprofitat els sabadellencs, que amb un cop de cap d’Iván a la sortida d’un córner feien el primer al minut 41 i marxaven al descans per davant en el marcador.

Els vermells han millorat a la segona part, però han rebut el segon en una acció dels locals al contraatac que ha finalitzat Ruano al 62’ amb un gran xut creuat des de l’extrem dret.

El partit es posava coll amunt, però els cervesers no han abaixat els braços i al 77’, centrada de Molina des de la dreta, la rematada de Luis surt mossegada i Jose Enrique, molt atent, caça el rebot per reduir la diferència i fer creure als visitants.

La Damm ha acabat aconseguint l’empat cinc minuts més tard. Ramon ha picat una falta que ha originat un penal per mans dins l’àrea, i Molina ha estat l’encarregat de convertir-lo en el 2-2 final.

Amb la Lliga Nacional Juvenil acabada i l’ascens al sac, el Juvenil A de la Damm ja pensa en la Copa Catalunya.