vilaseca

Golejada majúscula

JUVENIL A 11-1 Vila-seca

Ignasi Cardó, cap de premsa.

Partit corresponent a la jornada 31 de la Lliga Nacional Juvenil disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Mas López.

Victòria incontestable del Juvenil A de la Damm, que ha signat una gran golejada contra el Vila-seca i ha demostrat que ha tornat despert de l’aturada de Setmana Santa. El partit ha començat amb un passadís d’honor que els visitants han realitzat als cervesers per l’ascens a Divisió d’Honor aconseguit en l’anterior jornada de lliga.

El primer gol del matí ha arribat al minut 17. El central Morell ha avançat metres amb la pilota controlada i no s’ho ha pensat dues vegades per connectar un xut llunyà que ha agafat efecte i ha entrat cap dins.

vila
Els visitants han fet el passadís d'honor abans de començar el partit.

Després d’aconseguir obrir la llauna, el matx s’ha posat de cara pels vermells, que han trobat molts espais davant la fragilitat de la línia defensiva tarragonina. Molina ha fet pujar el segon en aprofitar un refús dins l’àrea després d’una centrada de Naranjo per banda esquerra.

A la mitja hora de joc Karim ha fet el tercer. Jugada assajada on Molina pica un córner en curt i l’atacant rep sol a la frontal i finalitza amb un gran xut que es cola ajustat al pal, impossible pel porter.

El Vila-seca ha retallat distàncies tot seguit en una segona jugada originada amb una pilota penjada a l’àrea. El gol ha estat un accident aïllat que no ha donat peu a cap intent de remuntada per part dels visitants, que han seguit acusant les errades defensives davant la davantera implacable de la Damm.

Bergé, amb una jugada personal per banda dreta s’ha plantat sol davant el porter i ha resolt amb encert per marcar el quart. I Aitor ha tingut temps de convertir el cinquè abans del descans. Contraatac en solitari, supera el seu defensor i avança decidit cap a porteria per definir amb precisió en l’u contra u.

vila2
L'equip celebra el sisè gol, obra de Suárez.

Amb el matx decidit a la primera part, els cervesers han sortit a la segona a respectar el rival, seguint amb el pla de partit i originant perill de manera continuada a l’àrea rival. Bergé ha repetit als cinc minuts. Combinació de primeres amb Aitor, que descarrega perquè el lateral cavalqui sense oposició pel carril dret i defineixi amb un xut creuat.

Més tard, Suárez s’ha apuntat a la festa golejadora en la primera pilota que ha tocat en entrar al terreny de joc. Pilota en profunditat de Luis a l’esquena del central i el davanter supera la sortida del porter i acaba amb la cama esquerra per fer el setè.

Més enllà del gran resultat, el partit també ha servit perquè els davanters Naranjo i Luis es retrobessin amb el gol i recuperessin sensacions. Primer ha estat Naranjo, en el segon intent d’una pilota mal refusada pel porter. I just un minut més tard, Luis no ha perdonat la seva oportunitat de sumar i després d’un bon retall, ha batut el porter.

vila3
Gran partit del Juvenil A cerveser.

La fam dels cervesers seguia viva i els de Martín Posse han marcat dos gols més en els dos minuts posteriors. Pilota llarga de Ramon perquè Luis descarregui i obri a banda per Naranjo, que busca una centrada que surt rebotada i Suárez caça la pilota al vol per rematar de manera acrobàtica el desé. I, finalment, hàbil paret entre Esteban i Luis que finalitza Esteban per tancar la golejada a deu minuts pel final.

Feina feta pel Juvenil A cerveser, que lluitarà pel títol de lliga fins al final. A falta de només tres jornades per la conclusió del campionat, la setmana que ve visitaran l’Unificación Bellvitge.