llagostera

Condemnats per dues errades

JUVENIL A 1-2 LLAGOSTERA

Ignasi Cardó, cap de premsa

El Juvenil A de la Damm ha caigut a casa, on no perdia des de principis d’octubre, contra un Llagostera que ha quallat un gran partit en l’apartat defensiu i ha resistit per endur-se els tres punts.

Els homes de Martín Posse han pagat molt car entrar malament al partit. Els gironins han penalitzat dues errades per marcar dos gols al primer quart d’hora i han aixecat un mur en defensa que els locals no han pogut esfondrar.

Corria el minut 8 quan la línia defensiva cervesera no ha rebutjat amb encert una centrada lateral, donant l’opció d’avançar-se als blaugrana amb un xut dins l’àrea petita. El conjunt de la Costa Brava ha dificultat la sortida de la pilota dels vermells a la primera meitat, pressionant una Damm que no se sentia còmoda. I fruit d’aquest treball ofensiu ha arribat el segon, on un mal control del porter Álex ha compromès la seva passada posterior, habilitant el visitant Montero per marcar el doblet i complicar encara més el partit.

Tocava remar a contracorrent amb l’únic argument positiu que tot just es complia el minut 15 de partit. Un avís de Karim en l’acció posterior al gol indicava que la Damm no abaixava els braços i que vendria molt cara la seva pell. De fet, el millor que podien haver fet els cervesers ha estat retallar distàncies al cap de pocs minuts, evitant que els visitants donessin el matx per tancat. Ha estat mitjançant una centrada de Flavio que Jose Enrique ha rematat al pal i on Aitor s’ha fet amb el refús, i en el segon intent, l’ha clavada dins situant l’1-2 en el marcador.

El gol cerveser ha frenat una mica el ritme del partit. Els locals han anat prenent el control amb el pas del temps i Karim ho ha tornat a intentar amb un xut que no ha trobat els tres pals. Arribava el matx al descans amb tot obert, i amb el presagi que el conjunt de l’estrella en tindria alguna per capgirar el resultat.

Karim ha protagonitzat la primera ocasió de la represa en una segona part on el Llagostera encara s’ha fet més fort al darrere, amb la Damm avançant uns metres i aculant els visitants a camp propi buscant remuntar el partit.

Els blaugrana han regulat molt bé els espais entre línies i han entorpit la creació de joc dels locals, demostrant que contra rivals tancats amb el resultat a favor és quan pateixen més dificultats els de Martín Posse. Com marca la tònica habitual, els vermells han generat diverses situacions de pilota aturada on podrien haver infligit un cop, però avui els ha mancat encert. Aitor n’ha tingut una de claríssima en rebre murri una falta en curt picada per Molina, però no ha trobat porteria.

Els de la Costa Brava, gegants al darrere, albiraven el final del partit amb opcions més que reals d’assaltar el Municipal d’Horta i ajornar l’ascens del Juvenil A, que necessitava la victòria per certificar la promoció aquesta jornada.

Hi han cregut els cervesers amb un u contra u de Jose Enrique a les acaballes que el porter ha impedit aturant el xut amb el pit. Amb la victòria ja impossible, han merescut l’empat els de Martín Posse i podrien haver-lo aconseguit en l’última acció del partit, on un defensor del Llagostera ha impedit el 2-2 de Jose Enrique sota la mateixa línia de gol.

Contratemps pel Juvenil A, que no ha pogut capgirar un mal inici de partit, i que tindrà una nova opció per pujar a Divisió d’Honor la setmana que ve al camp de l’Atlètic Segre.